Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St.Tropez Self Tan Express Mist, 200 ml.

St.Tropez Self Tan Express Sheet Mask.

SOLKYSST PÅ 5 MINUTER!

St Tropez revolutionerande Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask förenar trender inom koreansk hudvård med brun-utan-sol.

Denna banbrytande mask vitaliserar din hy omedelbart och ger en ultra-fuktgivande glöd som jämnar ut hudtonen och utvecklas till en gyllenbrun ton som varar länge. Denna brittiskt patentsökta sheet mask har en unik formula som innehåller St.Tropez brun-utan-sol-serum berikat med hyaluronsyra. Masken har utformats för att följa ansiktets naturliga konturer, och fibrerna säkerställer att den förblir på plats och ger ett jämnt fint resultat. Vår intelligenta "allt-i-ett" brun-utan-sol-mask återfuktar omedelbart torr hy samtidigt som en naturligt solbrun ton utvecklas. Precis som vår mångfaldigt prisbelönta Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse, kan du skräddarsy din färg med bara en produkt – det enklaste sättet att applicera en brun-utan-sol i ansiktet. Behåll masken på i 5-15 minuter beroende på önskat resultat. Avlägsna därefter masken och massera in överskottsserum så att det sprids jämt över ansiktet. Tvätta händerna efter applicering. Serumet är ofärgat och det går utmärkt att använda under make-up medan färgen utvecklas under dagen.

GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1. Applicera masken på ren och torr hud, jämna ut eventuella luftbubblor och justera den så att den sitter perfekt innan händerna tvättas.
Steg 2. Beroende på önskad nyans, koppla av 5, 10 eller 15 minuter, ta sedan bort och kasta masken.
Steg 3. Massera lätt in överskottsserum runt ögon och hårlinje, samt ner mot halsen och dekolletage.
Steg 4. Tvätta händerna igen.

VERKNINGSTID OCH RESULTAT
5 minuter = Ger en lätt solkysst ton
10 minuter = Ger en medium gyllenbrun hudton
15 minuter = Ger en djupare gyllenbrun färg