Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St. Tropez Self Tan Bronzing Mist, 200 ml.

St. Tropez Self Tan Bronzing Mist, 200 ml.

GE DIN HUD ETT NATURLIGT SUND SOLBRUN TON MED VÅR LÄTTA, SNABBTORKANDE SPRAY, FRI FRÅN BRUN-UTAN-SOL-LUKT.

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist är en lätt och snabbtorkande formula som ger en jämn och gyllenbrun hudton. Self Tan Bronzing Mist är enkel att använda och du kan enkelt applicera på svåråtkomliga ställen med hjälp av 360° spray-teknologin. Vår teknologi Intelligent Tanning System gör att färgen anpassar sig till din egen hudton, varar längre och avtar jämnt. Har en härligt upplyftande doft utvecklad av parfymhuset Givaudan som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner och är återfuktande i upp till 24 timmar.

GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:

Steg 1: Rengör och peela huden dagen innan användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: Se till att din hud är torr innan du börjar använda produkten.
Håll ca 15 cm från huden och spraya. Med hjälp utav 360-graders sprayteknologi kan du spraya i vilken vinkel som helst, t.o.m upp-och-ned för att komma åt exempelvis ryggen eller vaderna.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4–8 timmar innan du sköljer av dig vägledningsfärgen
Steg 5: Underhåll solbrännan och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet. Applicera produkten igen efter behov.

Volym: 200 ml