Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist, 200 ml.

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist, 200 ml.

SUNSHINE IN A BOTTLE!

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist ger dig ett omedelbart humörlyft och ett solkysst hälsosamt glow.

Denna veganska brun-utan-sol-mist behöver inte sköljas av, färgar inte av sig och ger en fin gyllene ton efter 4–8 timmar. Om du vill ha en mörkare nyans är det bara att återapplicera! Den tropiska doften är utvecklad för att höja humöret samtidigt som den döljer "BUS-lukten", även under utvecklingstiden.

Purity Vitamins innehåller D-vitamin från avokado, C-vitamin från kakaduplommon och extrakt från hibiskusblomma som med sina antioxidativa egenskaper hjälper huden att skydda sig mot effekten av fria radikaler och yttre påfrestningar. Dessa ingredienser, tillsammans med bland annat hyaluronsyra ger huden lyster och långvarig återfuktning. 95 % av ingredienserna i misten har naturligt ursprung.

St.Tropez banbrytande Sunshine Complex™ hjälper huden att stimulera produktionen av D-vitamin året runt, har en tropisk doft utvecklad för att höja humöret samt 100 % naturligt DHA som ger dig ett hälsosamt solkysst glow. Tillsammans efterliknar denna trio av fördelar de positiva effekterna av solljus för att hjälpa dig att få en naturlig effekt på ett säkert sätt.

GYLLENE REGLER:

  1. FÖRBERED: Peela/exfoliera gärna ett dygn innan. Om du vill ta bort hårstrån på området som ska tannas, passa på att göra det vid samma tillfälle. Återfukta sedan torra områden som exempelvis armbågar, knän, anklar, fötter, handleder och händer.
  2. APPLICERA: Applicera misten i långa svepande drag och stryk ut jämnt med hjälp av vår appliceringsvante. Se till att alla hudområden täcks. Mistfunktionen gör det mycket bekvämt att nå varje del av kroppen, inklusive ryggen. Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
  3. GLOW: Din färg kommer att utvecklas under följande 4–8 timmar till en gyllenbrun ton. Bevara och bygg upp färgen genom att återfukta huden regelbundet och återapplicera vid behov.

Volym: 200 ml