Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel, 200 ml.

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel, 200 ml.

SOLKYSST PÅ EN TIMME!

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel är en kombination av den återfuktande gelformulan från Purity-serien och den avancerade och snabbverkande 3-i-1-teknologin i Express-serien.

Den veganvänliga och tonade gelen anpassar sig efter din hudton och ger en skräddarsydd naturlig färg som varar i upp till 10 dagar och avtar jämnt. Formulan innehåller bland annat Hyaluronsyra och Saccharide Isomerate för långvarig återfuktning vilket förbättrar livslängden på färgen och håller din hud återfuktad i upp till 72 timmar. Det 100 % naturliga DHA:t befinner sig i en gelformula som får en flytande konsistens när den kommer i kontakt med huden. Detta ger en optimal spridning för ett jämnt resultat och kort torktid. När gelen kommer i kontakt med huden får den en naturlig skir guidefärg som visar var du applicerat vilket säkerställer att du inte missar något område.

St.Tropez Intelligent Shade Technology är vår avancerade 3-i-1 teknologi som gör det möjligt för dig att styra vilken nyans du får. Detta innebär att produkten kan ge dig 3 olika nyanser (light, medium, dark) beroende på när du väljer att skölja av guidefärgen. Skölj efter 1 timme för en lätt solkysst ton; 2 timmar för en gyllenbrun hudton och 3 timmar för en mörkare ton.

Färgen fortsätter att utvecklas i upp till 8 timmar efter applicering. Gelens upplyftande doft, utvecklad av parfymhuset Givaudan, döljer effektivt brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!

GYLLENE REGLER FÖR ETT PERFEKT RESULTAT:

  • Steg 1: Peela/exfoliera huden ett dygn före användning. Om du vill ta bort hårstrån på området som ska tannas, passa på att göra det nu. Återfukta torra hudområden, som exempelvis armbågar, knän, anklar, fötter, handleder och händer.
  • Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående svepande rörelser. Guidefärgen kan se väldigt mörk ut på handsken, men blir mer transparent i kontakt med huden. Se till att alla hudområden täcks och applicera slutligen överbliven gel som finns kvar i vanten över händer och fötter.
  • Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Undvik tighta kläder med hårda sömmar.
  • Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av guidefärgen. Det tar upp till 8 timmar efter applicering för din färg att utvecklas klart. Färgen kan sedan vara i 10 dagar och avtar jämnt om du återfuktar och exfolierar huden regelbundet.

VERKNINGSTID OCH RESULTAT
  • 1 timme = Ger en lätt solkysst ton
  • 2 timmar = Ger en gyllenbrun ton
  • 3 timmar = Ger en mörkare ton
Volym: 200 ml