Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St.Tropez Tan Applicator Mitt Velvet Luxe - Applikationshandske

St.Tropez Tan Applicator Mitt Velvet Luxe - Applikationshandske.

TAN APPLICATOR MITT VELVET LUXE - APPLIKATIONSHANDSKE

Dual Sided Velvet Luxe Applicator Mitt är det optimala redskapet för att applicera din brun-utan-sol oavsett om du använder en Self Tan eller en Gradual Tan. Med den sammetslena vanten får du ett perfekt och jämnt resultat utan ränder. Vantens vattenresistenta barriär skyddar dina händer mot brun-utan-sol, medan den sammetslena utsidan ger en extra lyxig upplevelse vid applicering.

Trä på vanten. Tryck ut din mousse, gel eller lotion på vanten och applicera sedan på kroppen i svepande rörelser. Om du använder en kroppsmist rekommenderar vi att du applicerar den direkt på huden och sedan följer upp med vanten för att säkerställa att du inte missat något område. Vid applicering över hand och fotrygg; använd endast det som är kvar i handsken efter att du har applicerat din brun-utan-sol på resten av kroppen. Handtvätta vanten med kallt vatten och tvål efter varje användning och låt sedan lufttorka.

Tips: För att uppnå det bästa resultatet är det viktigt att förbereda huden innan du använder brun-utan-sol. Använd St.Tropez Tan Enhancing Body Polish för att exfoliera huden och återfukta sedan torra områden med St.Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser så som armbågar, knän och vrister för att undvika att få för mycket färg där.