Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
St. Tropez

St Tropez Instant Tan Finishing Gloss.

Instant Tan Finishing Gloss, 100 ml.

INSTANT TAN FINISHING GLOSS

Instant Tan Finishing Gloss är St.Tropez senaste quick fix för att ge huden lätt gyllene glow med en perfekt HD-finish. Skapa en strålande hud på ett ögonblick för att få en trendig look med hög glamourfaktor. St.Tropez Instant Tan Finishing Gloss är enkel att använda och ger en lätt och omedelbar effekt. Applicera för en jämn glossig finish som håller hela partykvällen.

Denna lätta formula är ett måste för alla som älskar en hud med glow. Oavsett om du applicerar den på din naturliga hud, eller efter att du använt brun-utan-sol får du en omedelbar lyxig finish. Använd St.Tropez Instant Tan Finishing Gloss för att accentuera exempelvis ben och nyckelben. Ditt hemliga vapen när du vill komplettera din outfit eller look.

Den transparanta gyllene tonen passar alla hudtoner och är lätt att tvätta av med tvål och vatten. Glosseffekten kan byggas upp för att skapa en glammig högglossig catwalk look, eller så kan du applicera en mindre mängd för att skapa ett subtilt och naturligt glow. Applicera gärna glossen med St.Tropez applikationsvante för ett perfekt resultat.

Volym: 100 ml