Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English

Om oss

Distributör med fokus på tillväxtområden
Vi är en nordisk distributör av hår- och hudvårdsprodukter som vi säljer via varuhus, parfymerier, apotek, drug stores, duty free och näthandel. Vi är baserade i Stockholm men är verksamma i hela Norden.

Företaget grundades 2003 men i företaget har vi mer än 30 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning av hår- och kroppsvårdsprodukter på den nordiska marknaden. Vi är en professionell organisation med dokumenterad förmåga att framgångsrikt lansera och bygga starka varumärken.

Varumärken
Bulldog Skin Care for Men är en unik hudvårdsserie, speciellt formulerad och designad för män, baserad på naturliga ingredienser. St.Tropez är det absolut ledande varumärket inom brun-utan-sol och styr över trenden inom "skin finishing" internationellt. St.Tropez har ett flerårigt, framgångsrikt samarbete med Londons modeelit på London Fashion Week, Oscarsgalan och andra "röda mattan"-event. Charles Worthington Salon at Home är en serie salongsinspirerande hårvårds- och stylingprodukter utvecklade för ett hår som alltid är redo för röda mattan.

Portföljstrategi
Starka varumärken och innovativa produkter med spännande kommersiella koncept som tillför något nytt på marknaden

Brings you Beauty

In English In English

About Hair&Body

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.