Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Charles Worthington

Charles Worthington Colour Enhancer Violett Toning Shampoo - Silverschampo, 250 ml

Charles Worthington Colour Enhancer Violette Silver Conditioner

Charles Worthington Colour Enhancer Violet Conditioner

Shampoos & Conditioner in Violet

Violet Shampoo är även känt som silverschampo i Sverige.

Det första steget i hårfärgningscykeln är att vid varje tvätt förebygga att färgen bleknar. En förutsättning för en vacker färg är ett sunt vackert hår. Ju friskare håret är, desto mer sannolikt kommer det att behålla färgpigment och ju mer det skyddas desto bättre kommer det att stå emot orsakerna som gör att färgen bleknar. Vi har specialutvecklat våra Salon at Home Colour Enhancer schampon och balsam för att bevara hårfärgens livfullhet i upp till 25 tvättar, självklart med det viktiga UV-filtret. De är lämpliga att använda direkt efter att du färgat håret och kan även användas på obehandlat hår.

Nya Charles Worthington Salon at Home sortiment av Colour Enhancer schampo och balsam räddar håret från att tappa färgen i förtid. De upprätthåller salongsfärgningens kvalitet genom att skydda den färgintensitet och den glans som kunderna upplever under de första dagarna och veckorna efter att de färgat håret.

Colour Enhancer Violet Shampoo -Silverschampo
Silverschampo berikat med återfuktande Guarana. Detta djuprengörande Violet Toning Shampoo tar bort oönskade gula och kopparaktiga toner från blont eller grått hår och ger en silkeslen känsla. Blondiner och gråhåriga ser ljusare ut med förstärkta toner.

Colour Enhancer Ultra Violet Shampoo - Silverschampo
Extra starkt och pigmentrikt schampo som ger synligt resultat efter bara 1 tvätt!

Colour Enhancer Violet Conditioner - Silverbalsam
Vårdande balsam som kompletterar Violet och Ultra Violet Shampoo.