Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Charles Worthington

Charles Worthington Colour Enhancer Shampoo & Conditioner – Blonde, 250 ml

Colour Enhancer Shampoo & Conditioner – Blonde, 250 ml

Det första steget i hårfärgningscykeln är att vid varje tvätt förebygga att färgen bleknar. En förutsättning för en vacker färg är ett sunt vackert hår. Ju friskare håret är, desto mer sannolikt kommer det att behålla färgpigment och ju mer det skyddas desto bättre kommer det att stå emot orsakerna som gör att färgen bleknar. Vi har specialutvecklat våra Salon at Home Colour Enhancer schampon och balsam för att bevara hårfärgens livfullhet i upp till 25 tvättar, självklart med det viktiga UV-filtret. De är lämpliga att använda direkt efter att du färgat håret och kan även användas på obehandlat hår.

Nya Charles Worthington Salon at Home sortiment av Colour Enhancer schampo och balsam räddar håret från att tappa färgen i förtid. De upprätthåller salongsfärgningens kvalitet genom att skydda den färgintensitet och den glans som kunderna upplever under de första dagarna och veckorna efter att de färgat håret.

Colour Enhancer Shampoo - Blonde
Utvecklad med citron, kamomill & honung blir tråkigt blont hår ljusare så det ser renare ut samtidigt som intensitet och glans bibehålls.

Colour Enhancer Conditioner - Blonde
Innehåller citron som gör håret ljusare samt kamomill & honung. Slingat och blekt hår får en injektion av fukt och glans efter rengöring.

Instruktionsvideo