Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Charles Worthington

Everyday Gentle Micellar Shampoo

Serien Everyday Gentle är det självklara valet för dig som vill kunna tvätta håret ofta utan att utan att slita på ditt hår eller din hårfärg. Produkterna har en upplyftande doft av söta fikon och saftiga mandariner insvepta i mjuka doftnoter av trä och mysk. Charles Worthington schampo och balsam är dessutom berikade med FragranceLock™ teknologi för ett hår som doftar fantastiskt hela dagen.

Everyday Gentle Micellar Shampoo är ett micellärt schampo som är så snällt mot hår och hårbotten att du kan använda det varje dag. Formulan fungerar som en liten magnet som effektivt drar åt sig orenheter, föroreningar och fett från håret utan att torka ut eller tynga ner. Fritt från silikoner och sulfater.

Användning:
Massera in i vått hår, löddra upp och skölj noga. Använd därefter Charles Worthington Everyday Gentle Weightless Conditioner.


Everyday Gentle Micellar Shampoo och Everyday Gentle Weightless Conditioner vann kategorin "Årets hårkit Schampo/balsam Konsument" i Swedish Beauty Awards 2019.
Motiveringen löd: "Som en bästa kompis man vill ha med överallt. Får dig på gott humör, lyfter håret och bevarar färgen."