Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Charles Worthington Salon At Home
Ända sedan Charles Worthingtons första salong slog upp dörrarna för över 25 år sedan har Charles varit det självklara valet för den som söker äkta filmstjärneglamour och en frisör som skapar glammiga, tidlösa frisyrer.

Frisyrer som får kvinnor att se fantastiska ut - och att känna sig vackra. Oavsett om det gäller BAFTA, Oscarsgalan, en filmpremiär eller en fotosession förlitar sig stjärnorna på att Charles kan ge dem det där lilla extra.

Men det är inte bara filmstjärnor som kan dra nytta av hans kunskaper. 1995 överförde han sin expertis från salongen till en serie hårvårdsprodukter som kvinnor i Storbritannien sedan dess använder för att få salongsresultat även hemma.

Produkternas sammansättning har uppdaterats för att dra nytta av det allra senaste inom hårteknologi. Nya, effektiva sammansättningarna i kombination med sköna konsistenser och härliga dofter som varar hela dagen.

Hösten 2015 lanserades Charles Worthington Salon at Home i Sverige via Åhléns varuhus. Oavsett om du är ute efter att skydda håret från slitage, reparera det eller ge håret mer volym så hittar du rätt produkter i den här härliga serien som ger dig salongskänslan hemma.

Titta gärna på våra korta inspirerande filmer där Charles Worthington Brand Ambassador och kändisstylist Ken O'Rourke ger dig smarta snabba stylingknep!"