Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Bulldog - Skincare For Men
Bulldog Original Face Wash

Bulldog Original Face Wash

All hudvård börjar med rengöring. Bulldog Original Face Wash är en skonsam rengöringsgel som tar bort smuts, överflödigt fett och döda hudceller. Till skillnad från tvål med ett högt pH-värde så torkar Bulldog Original Face Wash inte ut huden. Speciellt utvecklad för män.

Innehåller Aloe Vera som är känt för sina mjukgörande och lugnande egenskaper. Camelinaolja är en rik källa till omega 3-fettsyror som hjälper till att stärka hudbarriären. Detta hjälper till att hålla fukt och irriterande ämnen ute. Grönt te är känt för sina antioxiderande egenskaper. Det innehåller fytokemikalier som polyfenoler och koffein som har visat sig minska fria radikaler och kan därför bidra till att matta av åldrandeprocessen. Fräsch doft från en blandning av essentiella oljor.

Användning
Används morgon och kväll. Fukta ansiktet, arbeta upp ett lätt lödder mellan händerna och massera in i ansiktet. Skölj med ljummet vatten och klappa huden torr eller använd en mjuk handduk. Applicera Bulldog Moisturiser eller påbörja rakningen med Bulldog Shave Gel, Shave Cream och Shave Oil.