Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Bulldog - Skincare For Men
Om Bulldog

Speciellt utvecklat för män Samtliga Bulldog-produkter har från början till slut designats med mannens hud i fokus. Alla våra produkter har skapats för att vara enkla och effektiva samtidigt som de tar hand om de speciella egenskaperna hos mäns hud. Antingen det handlar om pH-balans, fet eller torr hud så behöver du inte förvandlas till en rynkig gammal best.
Bulldog har lösningen!

Djurvänliga
Alla Bulldog-produkter är certifierade Cruelty Free. De innehåller aldrig något från djurriket, inte ens vanliga ingredienser som lanolin och bivax. Alla våra produkter passar till veganer och vegetarianer och är godkända av Vegetarian Society i Storbritannien.

Filosofin bakom ingredienserna
Vi bryr oss om vad vi stoppar i våra produkter och vill att män ska bry sig lika mycket om det de använder på sin hud som den mat de äter. Alla Bulldog-produkter innehåller en unik blandning av eteriska oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser med goda hudvårdande egenskaper. Du hittar aldrig parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger eller syntetiska dofter i någon av våra produkter. Var snäll mot din hud!

Hur Bulldog blev till
Idéen till Bulldog föddes 2005 när grundaren Simon Duffy upptäckte att det inte fanns några okomplicerade hudvårdsalternativ för män som sökte produkter fullmatade med naturliga ingredienser. Två år senare efter noggrann forskning, design och utveckling gjorde Bulldog sin debut på hyllorna hos en ledande brittisk detaljhandlare. De prisbelönta produkterna finns nu över hela världen

Var får jag tag på Bulldog?
I Sverige finns Bulldog hos alla KICKS och Åhléns samt på NK, Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Apoteksgruppen samt ledande webbutiker (länk till våra återförsäljare).