Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Bulldog - Skincare For Men
 Bulldog Anti-Ageing Moisturiser

Bulldog Age Defence Moisturiser

Bulldog Age Defence Moisturiser är en fuktighetskräm som innehåller ett antioxidantkomplex av rosmarin, echinacea och vitamin E. Den är speciellt utvecklad för att återfukta huden så att den känns mjuk och får näring. Denna fuktkräm bidrar till att minska synligheten av fina linjer och rynkor efter 4 veckor, samtidigt som huden får mer lyster och blir mindre matt och tråkig.* Som alla Bulldogs fuktighetskrämer går den snabbt in i huden utan att kladda. Parfymerad.

Viktiga ingredienser:
Rosmarin är en aromatisk flerårig ört som är känd för sina antioxidantegenskaper. Vår Rosmarin kommer från en hållbart odlad källa som innehåller polyfenoler som carnosinsyra.

Echinacea är en örtblommande planta i familjen tusensköna. Vår Echinacea odlas och skördas i Storbritannien och har antioxidantegenskaper.

Vitamin E är känt för sina hudvårdande egenskaper och används ofta i kosmetika. Vi använder en naturlig blandning av tokoferoler med bevisad antioxidativ effekt.

*Konsumentstudie med 147 män, juni 2017

Användning
Används morgon och kväll efter rengöring och eventuell rakning. Tvätta först ansiktet med Bulldog Face Wash. Torka huden torr med mjuk handduk och massera in fuktighetskrämen.